Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
| Yazar |
Mesaj |
|
mert_kocagoz
|
Mesaj Başlığı: tanısmak Gönderilme zamanı: Sal Kas 24, 2009 11:24 am |
|
Kayıt: Cmt Kas 21, 2009 10:31 pm Mesajlar: 3 Konum: Edirne
|
Herkese selam, benim adım mert Edirneliyim 19 yaşında bir gencim, 2 sene öncesi eklemlerinde çok aşırı ağrı vardı bunun üzerine hastaneye başvurdum ordaki doktorlar JRA(romatizma) tanısı koydular ve ilaç tedavisine başladılar.Dünya kadar ilaç içmeme rahmen bir türlü ağrılarım kesilmiyo aksine artıyordu yüreyemez duruma gelmişti.Bn ozaman liseyi yeni bitirmiş ünv sınavlarına hazırlanıyordm.Sonra Beni edirne tıp fakültesine yatırdılar orda bana çesitli test yaptılar ve o kötü haberi almıştım kalbimde doğustan delik ve PHT oldğunu söylemişlerdi ve çok'ta geç kalındığını söyledileri.Ardından ameliyat olmam gerektiğini ve bu ameliyat çok riskli olduğunu anlattılar ve bizi istanbul cerrah paşa hastanesine sevk etiler ve orda ameliyatı olmuştum çok riskli olmasına rahmen ameliyatım iyi geçmişti, Sonra beni servise aldılar 2 gününe kadar sorun yoktu ama akşamı kalbimin ritmi gittimesiyle bana kalp pili koydular:(( Ve taburcu oldum, şimdi hastalığım ile mücadele ediyorum  ) Pes etmek yok hiç bir zaman ben bunu öğrendim.. Hastalığım ile araştırma yaparken bu derneği gördüm ve kayıt oldum.Böyle bir dernek olmasına çook sevindim ,yalnız olmadığımı anladım çokk mutluyum, Artık kosmak istiyorum hayatı doluca yaşamak istiyorum ve sizlerle tanısmak istiyorum:)) Herkese Acil sifa diliyorm yeterki umudunu yitirmeyin! saygılarımla....
_________________ Güneşin batışı umudun,doğuşu mutluluğun olsun.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
SİBEL
|
Mesaj Başlığı: Re: tanısmak Gönderilme zamanı: Sal Kas 24, 2009 11:56 am |
|
Kayıt: Prş Ağu 28, 2008 1:09 pm Mesajlar: 380 Konum: İZMİR
|
Merhaba ben aramıza hoşgeldin Bende Skleroderma hastasıyım.Çok geçmiş olsun.Hastalığımıza en büyük ilaç sevgi ve paylaşımlar.Bizde bunun için burdayız  Senide aramızda görme dileğiyle.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
(scl)hatice
|
Mesaj Başlığı: Re: tanısmak Gönderilme zamanı: Sal Kas 24, 2009 1:33 pm |
|
Kayıt: Çrş Ara 05, 2007 1:14 pm Mesajlar: 691 Konum: istanbul
|
öncelikle geçmiş olsun ve aramıza hoşgeldin mert, doğru adrestesin, hem seni anlayan insanların yanındasın, hemde çok güzel arkadaşlıklar ve dostluklar kurabileceğin bir ailenin içindesin, artık sende bizdensin ve seni hep burda ve derneğimizde görmek dileğiyle, ikinci evine hoş geldin 
_________________ gelecek nesillerin solmaması ve soluksuz kalmaması için haydi uzat elini
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
arzum
|
Mesaj Başlığı: Re: tanısmak Gönderilme zamanı: Sal Kas 24, 2009 2:11 pm |
|
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
mert_kocagoz
|
Mesaj Başlığı: Re: tanısmak Gönderilme zamanı: Sal Kas 24, 2009 8:34 pm |
|
Kayıt: Cmt Kas 21, 2009 10:31 pm Mesajlar: 3 Konum: Edirne
|
|
Herkese çook teşekkür ederim, sizlerle tanıstığıma çok memnun oldum iyi'ki sizin gibiler var
_________________ Güneşin batışı umudun,doğuşu mutluluğun olsun.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
SİBEL
|
Mesaj Başlığı: Re: tanısmak Gönderilme zamanı: Sal Kas 24, 2009 8:52 pm |
|
|
bizde seninle 
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
*Fulya*
|
Mesaj Başlığı: Re: tanısmak Gönderilme zamanı: Sal Kas 24, 2009 11:11 pm |
|
|
|
hoşgeldin bende genç bir ph lıyım ama ümitlerimde genç eminim seninde öyledir sakın onların yaşlanmasına izin verme....
_________________ HERGÜN GÜN DOĞAR YETERKİ AÇIK OLSUN PERDELER........
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
Kamil Hamidullah
|
Mesaj Başlığı: Re: tanısmak Gönderilme zamanı: Çrş Kas 25, 2009 11:35 am |
|
 |
| Site Admin |
 |
Kayıt: Prş Ara 07, 2006 5:57 pm Mesajlar: 1029 Konum: Ankara
|
|
Sevgili kötü kalpli kardeşim, Kocagöz Mert.
Düşün senden bile daha kötü kalplilere de, biz kollarımızı açtık (Sayman Hasso, Emük, Don Ömer...). Onlara bile kucak açtık. Biz böyle bir dostluğun içersindeyiz. Sende aramıza hoşgeldin. Muhakkak ist. toplantılarına katıl. Bu arada hastalığınla ilgili olarak en az bir doktor kadar bilinçlenmek zorundasın ki, sana doğru mu müdahale ediliyor ya da ortaya çıkan arazları doğru tanımlayabilesin. Hem öğreneceksin hemide öğreteceksin.
Bizim grubumuzun en zayıf halkası kötü kalpliler. Sayıca azlar ve de hastalıkları hakkında çok bilinçli değiller. Zilli Mert, pardon Pilli Mert. O yüzden üzerinde herkesten biraz daha fazla sorumluluğun olduğunu unutma. Doktorlarını sıkıştır. Doktorun kim? Cerrahpaşa'ya gitmişken Dr. Zeki Öngen'e bir eriş derim. Aynı zamanda eşi Dr. Gül Öngen, o da cerrahpaşa da, PH konusunda da bir duayendir.
Eve gidince işin bitmiyor. Bulunduğun yerdeki hastalara, kötü kalpli demeden, sıkıderili demeden, ciğeri beş para etmez demeden erişmeye çalış. Doktorlarını bilgilendirerek işe başla. Böyle bir grup var. Tüm kötü kalpliler, sıkıderililer ve eski yeni ciğeri beş para etmezler aynı gurubun çatısı altında toplanmışlar. Arasalar bulamazlar böyle bir gurubu.
Her zaman iyi düşün ki her işin iyi sonuçlansın. Sıkıderili kızlarımız her ne kadar taş gibi de olasalar kalpleri altın gibidir de diyemem ama iyilerdir de diyemem. Sen en güzeli hiç onlara uyma. Tabi şaka.
Bu arada Mert'i diğer Mertlerle karıştırmamak için bunda böyle, "Zilli", ya yazamıyorum bir türlü, "Pilli" diye seslenmeyi öneriyorum.
Bu vesile ile herkese kucak dolusu selamlar.
_________________ PHA Turkey, Pulmoner Hipertansiyon ile ilgili herÅŸey.
Organ Bağışında BELÇİKA MODELİ'ni istiyoruz. Organlar devletin olmalı.
"Doğru doktora ve tedaviye ulaşamayanları unutma, gel sende katıl bize, umut ol hepimize."
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
(scl)hatice
|
Mesaj Başlığı: Re: tanısmak Gönderilme zamanı: Çrş Kas 25, 2009 12:00 pm |
|
|
yaa kamil merti ilk günden niye korkutuyorsun yaw kaçacak çocuk 
_________________ gelecek nesillerin solmaması ve soluksuz kalmaması için haydi uzat elini
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
Kamil Hamidullah
|
Mesaj Başlığı: Re: tanısmak Gönderilme zamanı: Çrş Kas 25, 2009 12:01 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
"Doğru doktora ve tedaviye ulaşamayanları unutma, gel sende katıl bize, umut ol hepimize."
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
Kamil Hamidullah
|
Mesaj Başlığı: Re: tanısmak Gönderilme zamanı: Çrş Kas 25, 2009 12:03 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
Şimdi niye korkutma ihtiyacı duyalım ki? Korkması mı lazımdı ki????
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
(scl)hatice
|
Mesaj Başlığı: Re: tanısmak Gönderilme zamanı: Çrş Kas 25, 2009 12:06 pm |
|
|
biz sıkıderililere inceden inceden uymaması gerektiğini söylüyorsun, daha ilk günden kendi tarafına çekme nasılsa ilerde tercihini yapacak ve benim kadroma gelecektir zaten 
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
Emine ÇAYIROĞLU
|
Mesaj Başlığı: Re: tanısmak Gönderilme zamanı: Çrş Kas 25, 2009 12:58 pm |
|
Kayıt: Pzt Şub 04, 2008 7:40 pm Mesajlar: 240 Konum: İSTANBUL
|
|
Sevgili Mert kardeşim aramıza hoşgeldin dediğin gibi pes etmek yok sonuna kadar savaşacağız elbette hem her şeye rağmen yaşamak çok güzel özelliklede hastalığımız sayesinde edindiğğmiz dostlarımız dolayısıyla bizler hergün hastlaığımıza şükrediyoruz çünkü bu zamanda az bulunan hatta bir çok insanın bir tane bile dost bulamadığı bir zamanda bizler her gün sayısı artan dostlara sahibiz sende artık bu dostluk zincirinin bir halkasısın unutma
_________________ Ben Emine, bende pah hastasıyım ve bunun mücadelesini veriyorum.Bende dernekleşme taraftarıyım,çocukluğumdan bu güne aynı sorunları yaşıyorum ve tek başına mücadele etmekten yoruldum.sizlerle olmaktan mutluluk duyarım.Saygılarımla.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
SİBEL
|
Mesaj Başlığı: Re: tanısmak Gönderilme zamanı: Çrş Kas 25, 2009 3:43 pm |
|
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
(scl)hatice
|
Mesaj Başlığı: Re: tanısmak Gönderilme zamanı: Çrş Kas 25, 2009 7:11 pm |
|
|
mert bizi tanımak istersen geçmişimize göz atabilirsin, ozaman hangi gruba geçmek istediğine daha rahat bakabilirsin  grup derken kötü kalpliler(kamil-ömer-emine) sıkıderililer(ben-sibel-arzu) gülmek ve eğlenmek adına, güzel bir atışma içindeyiz ve herzaman galip gelen biziz  bizim gruba girmek için illaki sıkıderili olmana gerek yok bizim kapımız kötü kalplilerede açık yeterki sen tarafını seç, yoksa sonradan başına geleceklerden ben sorumlu değilim NOT: umarım bu yazdıklarımıza alınmıyorsundur mert kardeş...
|
|
| Başa Dön |
|
 |
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Yahoo [Bot] ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
|

|